Könnyen Csúcsteljesítményt

Apró lépésekkel az egészségesebb és a fittebb mindennapokért

Elérkezett az ideje, hogy valóra váltsd az egészséges életmódra vonatkozó fogadalmaidat. Felejtsd el az örök holnapokat és az üres ígéreteket. Itt az idő a változásra, és mi segítünk ebben – kis lépésekkel, nagy eredménnyel.

Ismerős fogadalmak?

Hétfőtől elkezdek majd egészségesen táplálkozni

Tavasszal elkezdek mozogni, és lefogyok...

A következő évben jobban odafigyelek az egészségemre és tele leszek energiával...

Hétvégén rendet rakok a hűtőmben, kamrámban, mert sok a csábító dolog, amit jobb, ha nem eszek meg...

Mi tagadás, életmódot váltani, egészségesebben, energikusabban élni igenis kifizetődő

Valóban, az életmódváltás pozitív változások egész sorát hozhatja el az életedbe. Amikor elkötelezed magad egy egészségesebb, fittebb életmód mellett, az új szokások hamarosan meghozzák gyümölcsüket.

 

Képzeld el, hogy minden reggel frissen és energikusan ébredsz, tele erővel és vitalitással. A mindennapok kihívásai már nem tűnnek olyan nehéznek; könnyebben kezeled a stresszt, és javul a koncentrációs képességed. Az egészséges táplálkozás és a rendszeres mozgás eredményeként jobban érzed magad a bőrödben, magabiztosabbnak és elégedettebbnek érzed magad, ami pozitív hatással van a társas kapcsolataidra és a mindennapi életed minden területére.

 

Az életmódváltás nem csupán a testi jólétedet javítja, hanem a lelki egyensúlyodat és általános életminőségedet is.

 

Röviden: CSÚTELJESÍTMÉNYRE kapcsolsz.

Mi történik *ÁLTALÁBAN*, mikor belefogsz az életmódváltásba?

Az elhatározás után mi a következő lépésed? Rákeresel gyorsan, hogyan is lehet életmódot váltani. Találsz egy csomó általános tanácsot. Megfogadod, hogy na MOST van itt az idő, elkezdem a változást! Majd megpróbálod fenekestül felforgatni az életedet, ami megy néhány napig, talán hétig. Esetleg 1-2 hónapig. Aztán ráunsz, elcsábulsz, eleged lesz és feladod. És utána minden visszatér a régi kerékvágásba, mert az egyszerűbb, könnyebb. És kezded elölről… 

 

Ha nem akarod, hogy így legyen, ez a minikurzus neked való!

  • nem kell energiát beletenni,
    ismered a megszokottat,
  • nem kell alkalmazkodni az újhoz,
  • nincs szükséged hozzá semmire és senkire.

Ha nem változtatsz, kockáztatod a csúcsteljesítményt! Gondolj bele: ugyanazok a rossz szokások, nap mint nap. Az energiaszinted zuhan, mint egy kő. A reggelek egyre nehezebbek, a napi teendőid egyre nagyobb kihívást jelentenek. A fáradtság és a stressz uralkodik, miközben a potenciálod szinte láthatatlanul pislákol a háttérben.

Elmulasztod a lehetőséget, hogy a legjobb formádat hozd, legyen szó munkáról, hobbikról vagy akár a személyes kapcsolataidról. Az egészségügyi problémák, mint a krónikus betegségek és a fokozódó stressz, egyenes út a lejtőn, ami minden téren visszavet. A csúcsteljesítmény? Csak egy távoli álom marad.

Röviden, az életmód nem változtatása nem csak a jelenbeli energiaszintedet és életminőségedet rontja, hanem a jövőbeli lehetőségeidet is korlátozza. Ne engedd, hogy a potenciálod elvesszen a rossz döntések sűrűjében! A változás most kezdődik – légy részese!

Eljött tehát a változás ideje, lépésről lépésre, hatékonyan

Vágj bele hát és haladj lépésről lépésre a változtatásban! Tudom és garantálom, hogy a módszeremmel sikeresebb leszel hosszútávon. 

 

Na de miért is? Mert az egészségünkkel, jóllétünkkel kapcsolatban van jónéhány tevékenység, mítosz, amelyekre úgy tekintünk, hogy be kell tartani, ha szeretnénk jól lenni, szuperül érezni magunkat és elkerülni az orvosokat is. Ezeket általában drasztikus változásokként képzeljük el, méghozzá azonnal.

 

De szeretném feltenni neked a kérdést: miért kellene ezek miatt az egész életedet felforgatni, ha még nincs nagy gond? Haladjunk együtt, lépésről lépésre a csúcsteljesítményed felé!

Miről szól a Könnyen Csúcsteljesítményt minikurzus?

A “Könnyen Csúcsteljesítményt” minikurzusom arról szól, hogy egyszerű, de hatékony lépésekkel hogyan érheted el és tarthatod fenn a csúcsteljesítményt az életed minden területén. A hangsúly azon van, hogy segítsek neked az egészségesebb, energikusabb életmód felé való elmozdulásban, miközben praktikus eszközöket és módszereket mutatok az életmódváltáshoz.

 

Ez a kurzus nem csak elméleti tudást ad, hanem konkrét, gyakorlatias útmutatást is, hogy hogyan változtass az életmódon és érd el a csúcsteljesítményt a mindennapokban. Minden lépés személyes tapasztalatokra épül, garantálva, hogy a tanultakat közvetlenül alkalmazni is tudod. Csatlakozz hozzám, és indítsd el a változás útját ma!

 

Itt van néhány kulcsfontosságú elem, amelyekre a kurzuson összpontosítok:

Ebben a mini kurzusban feladatok, videók, olvasnivalók vannak.  Az, hogy mennyi időt fogsz tölteni velük Tőled függ, én azt ígérem, hogy izgalmas lesz és nem fogod megbánni, hogy foglalkoztál magaddal. 

Neked ajánlom ezt a mini kurzust, ha

  • szeretnél végre saját magaddal törődni,
  • ellenállhatatlan vágyat érzel, hogy új, jobb, egészségesebb szokásakat vezess be az életedbe,
  • egy ideje már gondolkodsz azon, hogy jó lenne néhány dolgon változtatni, de még mindig várod és csak város a megfelelő időt…
  • semmilyen csodabogyót, vagy problémamegoldó kapszulát nem szeretnél beszedni, mert tudod, hogy az életmódváltás rajtad múlik, csak eddig nem a megfelelő módszert választottad,
  • egészségi állapotod olyan tüneteket produkál, melyek nem kellemesen, de  egyelőre nem szükséges orvosi beavatkozás, és rajtad múlik a kiküszöbölésük,
  • egyre fáradtabb és kimerültebb vagy, úgy érzed, hogy a teljesítményed minden fronton csökken, és újra szeretnél felpörögni.

Nem neked való a minikurzus...

Ha már tudod, hogy mindent jól csinálsz. Ha már egy kiegyensúlyozott, egészséges életmódot élsz, tele energiával és elégedettséggel, és úgy érzed, nincs szükséged új útmutatásra vagy inspirációra, akkor ez a kurzus talán nem neked szól.

 

Ha nem vagy nyitott a változásra. Ha nem vagy kész a változásra, ha az új ötletek és megközelítések felkavarják a megszokott életedet, és inkább a jól bevált, biztonságos úton maradnál, akkor ez a kurzus talán túl nagy kihívást jelentene számodra.

 

Ha azonnali megoldásokat keresel. Ha gyors megoldásokat és azonnali eredményeket vársz anélkül, hogy időt és energiát fektetnél a változásba, ez a kurzus nem lesz elég hatékony számodra. A valódi változás időt és türelmet igényel.

Mi történik, ha nem kéred a minikurzust és nem lépsz a változás útjára?

  • Fáradt reggelek: Reggelente továbbra is fáradtan ébredsz, kínszenvedés lesz a nap elindítása, nyűgösen érkezel az irodába és csapnivaló lesz az egész napod.
  • Energiahiány: Nappalokon át kísér az állandó kimerültség, ami akadályoz a mindennapi teendőidben.
  • Elmaradott célok: Az elérni vágyott célok és álmok távol maradnak, mivel nem bírsz elegendő energiával és kitartással hozzájuk állni.
  • Lelkesedés hiánya: Az életöröm és a lelkesedés csökken, amikor nem érzed magad jól a bőrödben.

 

Ahhoz tehát, hogy Csúteljesítményre kapcsolhass, elkerülhetetlen az életmódváltás. De ha nem kellően felkészülten, lépésről lépésre álsz neki, könnyen az ellenkezőjét érheted el.

 

Én segítek neked, hogy szinte észrevétlenül kezdj el egészségesebben élni, hogy ez se fizikailag, se mentálisan ne terheljen meg, ezáltal könnyebb legyen az egész folyamat – aminek a végén visszakapod minden régi energiádat és motivációdat.

A tudásanyag megalkotója

Ötvös Edina egészségsherpa,

az Edinaturally márka megalapítója

A Himalájára a hegymászókat a csúcsra kísérő helyiek helyett, én a testi és lelki csúcsteljesítmény elérése felé kísérem azokat, akik hozzám fordulnak.

Holisztikus egészségsherpaként és bélrendszer specialistaként, valamint a közel 20 év menedzseri, majd vállalkozói létből adódóan, anyaként és feleségként is pontosan tudom, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdenie azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, és még az ételeiket is maguk szeretnék elkészíteni.