Konyhai klasszikusok: mindig készen álló élelmiszerek

Fedezd fel a hosszan eltartható élelmiszerek világát, és töltsd fel kamrádat okosan!

Bevásárlási tippek az egészséges táplálkozásért című anyagom segítségével megtanulhatod, mely élelmiszereket érdemes otthon tartanod, hogy mindig legyen mit enni, anélkül, hogy az utolsó pillanatban kellene rohannod a boltba.

Miért érdemes különféle, akár tartós élelmiszereket is tárolni? Ezek az élelmiszerek nem csak vészhelyzetekben lehetnek hasznosak, de a mindennapi főzés során is.

 

Mit találhatsz a listámon? A választék széles körű: szárított babtól kezdve, rizsen és tésztán át, konzerveken keresztül a gyümölcsökig. Minden termékcsoportot bemutatok, hogy tudatos döntéseket hozhass a vásárlás során.

A listához az alapot a Harvard Medical School „6 hetes program az egészséges táplálkozásért” című anyag szolgáltatta.

Készen állsz arra, hogy felfedezd, hogyan lehet a kamrád mindig jól felszerelt és hogyan tudsz készen állni minden helyzetre?

Hova küldhetjük az ingyenes anyagodat?

Csupán a neved és az e-mail címed kell megadnod, hogy elküldhessük számodra a hozzáférést a tudásanyaghoz.

Kezdd el ma, és tedd egyszerűvé az étkezéseidet, miközben csökkented az élelmiszer-pazarlást!

Az e-book szerzője

Ötvös Edina egészségsherpa,

az Edinaturally márka megalapítója

A Himalájára a hegymászókat a csúcsra kísérő helyiek helyett, én a testi és lelki csúcsteljesítmény elérése felé kísérem azokat, akik hozzám fordulnak.

 

Holisztikus egészség coachként és bélrendszer specialistaként, valamint a közel 20 év menedzseri, majd vállalkozói létből adódóan, anyaként és feleségként is pontosan tudom, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdenie azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, és még az ételeiket is maguk szeretnék elkészíteni.

21 + 4 év

tapasztalat