Készen állsz, hogy felfedezd az igazi sportos énedet?

Fedezd fel azt a mozgásformát, amelyik tökéletesen illik hozzád! Segít a személyiséghez igazított sporttesztünk!

Kíváncsi vagy, melyik sportág illik hozzád a legjobban? Akár rendszeres edzőterem-látogató vagy, akár most szeretnél belevágni az aktív életmódba, az Edzésstílus – tesztünk segít felfedezni, melyik mozgásforma felel meg a legjobban a személyiségednek és életmódodnak.

Hogyan működik a teszt? Töltsd ki a gyors és szórakoztató kérdőívünket, amely kérdéseken keresztül vezet el az ideális sportág megtalálásához. A válaszok segítenek meghatározni, melyik sportág illik hozzád a leginkább: csapatjátékos, kondilakó, élethabzsoló vagy természetbarát.

Mi vár rád a teszt után? Eredményeid alapján ajánlást kapsz, hogy mely sportokat érdemes kipróbálnod. Részletes leírást biztosítunk az egyes sporttípusok előnyeiről és azokról a tevékenységekről, amelyek leginkább megfelelnek a személyiségjegyeidnek.

Készen állsz, hogy felfedezd az igazi sportos énedet?

Kattints ide, töltsd ki a tesztet, és induljon az új kaland! Ismerd meg, milyen sport formálhatja át a mindennapjaidat, és találd meg a hozzád leginkább passzoló mozgásformát még ma!

Gyere, és csatlakozz a több száz elégedett sportbaráthoz, akik már megtalálták a számukra tökéletes mozgásformát! Ne maradj le, töltsd le a tesztet most!

Töltsd le a tesztet ma!

Az e-book szerzője

Ötvös Edina egészségsherpa,

az Edinaturally márka megalapítója

A Himalájára a hegymászókat a csúcsra kísérő helyiek helyett, én a testi és lelki csúcsteljesítmény elérése felé kísérem azokat, akik hozzám fordulnak.

 

Holisztikus egészség coachként és bélrendszer specialistaként, valamint a közel 20 év menedzseri, majd vállalkozói létből adódóan, anyaként és feleségként is pontosan tudom, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdenie azoknak, akik egészségesebben szeretnének élni, és még az ételeiket is maguk szeretnék elkészíteni.

21 + 4 év

tapasztalat